Do 15.11. dostaviti PPP obrazac za novčane potpore u poljoprivredi

Bez autora
Oct 24 2011

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Hercegovačko-neretvanske županije obavještava sve poljoprivredne proizvođače s područja ove županije, a koji u 2012. godini namjeravaju aplicirati za federalne novčane potpore iz oblasti poljoprivrede, da su dužni ovom ministarstvu najkasnije do 15.11.2011. godine dostaviti prijavu (PPP obrazac) svih proizvodnji koje planiraju ostvariti i za iste tražiti potporu u narednoj 2012. godini. Prijava se vrši na Obrascu prijave plana proizvodnje (PPP), koji je sastavni dio Pravilnika, a može se preuzeti na web stranici Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva (www.fmpvs.gov.ba), kao i u prostorijama županijskog Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i općinskih službi nadležnih za poslove poljoprivrede. Obrazac prijave plana proizvodnje (PPP) se može preuzeti i na web stranici www.vlada-hnz-k.ba.

Do 15.11. dostaviti PPP obrazac za novčane potpore u poljoprivrediMinistarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Hercegovačko-neretvanske županije obavještava sve poljoprivredne proizvođače s područja ove županije, a koji u 2012. godini namjeravaju aplicirati za federalne novčane potpore iz oblasti poljoprivrede, da su dužni ovom ministarstvu najkasnije do 15.11.2011. godine dostaviti prijavu (PPP obrazac) svih proizvodnji koje planiraju ostvariti i za iste tražiti potporu u narednoj 2012. godini.
 
Prijava se vrši na Obrascu prijave plana proizvodnje (PPP), koji je sastavni dio Pravilnika, a može se preuzeti na web stranici Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva (www.fmpvs.gov.ba), kao i u prostorijama županijskog Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i općinskih službi nadležnih za poslove poljoprivrede. Obrazac prijave plana proizvodnje (PPP) se može preuzeti i na web stranici  www.vlada-hnz-k.ba.
 
Županijsko Ministarstvo napominje da se treba dostaviti i županijski biljeg u iznosu 3 KM, propisana upravna pristojba Hercegovačko-neretvanske županije.
 
Proizvođači koji ne izvrše prijavu planirane proizvodnje u navedenom roku, sukladno Zakonu i Pravilniku, neće moći ostvariti pravo na novčanu potporu u 2012. godini, stoji u priopćenju iz Vlade HNŽ-a.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik